2016. december 4., vasárnap

Kávéfőző felújítás

Egy kávéfőző felújítása egy olyan dolog amit biztonsági okok miatt nem igazán ajánlott műszaki ellenőrző eszközök nélkül szétszedni.

Kezdésnek vegyünk egy leharcolt rozsdás egységet. Viszont minden szín alatt a készülék működő képes legyen.
Egy egyszerű csavarhúzóval és egy logikus gondolkodással neki lehet esni a készüléknek.
A következő képek a kezdő lépések:



 A külső váz festékmentesítése mindenkinek a saját eszközeire bízva lehet vegyileg és lehet mechanikai eszközzel. Mindkettőnek megvan a maga előnye és a hátránya.

Ezek után lehet a többi egységet megtakarítani és lassan a fő egységet (váz) lefesteni.

Készként lehet nekiállni az összeszereléshez. Mindig figyelni a részletekre, és mivel áram lesz benne a biztonság az első fő szempont.




A kész készüléket minden szín alatt érintésvédelemmel próbáljuk le. Az első főzést tiszta vízzel teszteljük és figyeljünk a szelepeknél a kiszökő gőzt (tömítetlenség).

Szerintem olcsóbb mint egy újat megvenni az üzletben. Ha jó festéket választunk akkor a külseje is lesz olyan ellenálló mint a gyári.







A renovation of coffee is something to disassemble, without which for safety reasons is not really recommended power control devices.To get started, take a rusty leharcolt unit. However, under every color of the device functional.A simple screwdriver and a logical thinking it might fall into the device.The following images to get started:

 
The outer frame of the ink discharge of all its assets left to be chemically and can be a mechanical device. Both have their advantages and disadvantages.Then you can save the rest of the unit and slowly from the main unit (chassis) paint.As it is ready to stand for assembly. Always pay attention to detail, and since it will be the current safety first in mind.The finished product protection, trying to touch it under any color. The first cooking test with clean water and pay attention to the escaping steam valves (leakage).I think it is cheaper than buying a new one in the store. If we choose a good paint the exterior will be as resistant as the factory.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése