2017. április 18., kedd

Permetező kanna talpa

A felújítás második lépése a kanna alsó, talprésze.
Ez a rész igazából az egésznek a váza. Erre van felszerelve szinte minden. Természetesen a tartály a legnagyobb rész, de...
Kezdésnek győződjünk meg róla, hogy a lemez része nem sérült, nincs e megrepedve.
Ezután jöhet a takarítás. Vagyis a szennyeződés és a lekívánkozó festéket kaparjuk le. Ha szükségét érezzük akkor szedjük le teljesen fémig a festéket.

Majd a takarítás után Esetleges javítás után alapozzuk le az egységet. A pumpa kar csap vázának a belsejét próbáljuk meg festékmentesen hagyni. Én a frontrészen lévő azonosító táblát is kihagytam.
Az alapozónak hagyjunk időt száradni. És ha látunk kisebb hibákat, esetleg ha biztosra akarunk menni száradás után locsoljuk meg vízzel és egy-két nap múlva ellenőrizzük le. Ha nem találunk rozsdafoltot akkor az alapozó rendesen fed. Egy finom csiszolópapírral át lehet dörzsölni, de nem fémig. majd lehet a színét ráfújni, vagy felvinni.
Én piros színt választottam magamnak:
Ha kész vagyunk vele akkor már ez is fel lett újítva.






The second step in the refurbishment of the kettle bottom sole part.
This is actually part of the whole skeleton. This is equipped with almost all. Of course, the biggest part of the tank, but ...
To begin to make sure that part of the disk is not damaged, cracked.
Then comes the cleaning. That is to scrape off the dirt and paint lekívánkozó. If you feel the need to fully fémig is taken off the paint.After cleaning off the unit after basing for possible repairs. The pump main body try to reach the inside of the pin to be free of ink. I also missed identification plate on the front side.
The primer should be left to dry in time. And if we see minor errors, or if you want to make sure sprinkle it with water and dry after a couple of days checked off. If you can not find the primer rust stains properly fed. It can be rubbed through a fine sandpaper, but not fémig. ráfújni will be the color, or fetched.
I chose the color red to myself:When you're finished with it you can have it restored to it.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése